Kisah Adegan ranjang Ella dan Jojie

Jojie dan Ella

Ini satu lagi cheqhita Artis Malaysiaku Gemilang dan Terbilang. Mungkin qhamaii yang dah teqhima emel dari kawan, abang, adik, kak, tuknenek(ada ka) dan oqhang yang tak dikenali pasai ratu rock – Ella dengan kakdia – Jojie disoai siasat polis.
Kehnya depa kena tuduh buat adegan ranjang (gomol babi) dengan couple depa ataih sebuah kapai mewah. Ya la golongan elit tak kan nak gomoi ataih sampan kot!

Sebelum ini klip video dan gambaq-gambaq tu tersebaq dengan meluaihnya di internet.
Dengaq habaq Jojie dah buat report polih pasai dakwaan penyebaran gambaq dan klip video tu. Jojie habaq benda ni satu peqhangai jahat yang semata-mata nak jatuhkan maruah dia dan adiknya; Ella.

Aku heqhan dengan peghangai depa yg dok sebaq khabaq angin (pitnah) ni. Tak qheja lain ka depa ni? Tak teqhingin aih aku nak buat qheja tak dak paedah. Lainla kalau benda tu betui!

Semoga Ella dan Jojie bawak besabaq dengan fitnah ini.  Biasala no dalam dunia hiburan yang penuh glamor macam-macam ceqhita ada (direka), gambar di internet boleh di super impose. Lagipun zaman siber ni bukan pokok saja boleh bergoyang! Macam-macam yang boleh digoyang. Betui dak?

About these ads

13 Komen

Filed under ella, gadis, gambar lucah, moral, tragedi, wanita

13 responses to “Kisah Adegan ranjang Ella dan Jojie

  1. Aduh, tak faham bahasa awak. Merangkak2 membaca. Hehe.

    Ajet says: Meqhangkak2 tu kheqha ok lagi. Ada yang sampai kena meneqhap dan menongggeng bila nak baca.
    ps: lama2 pandai la bejalan pulak nik…

  2. avataraang

    hmm..masalah di sini gamabr2 2 bkn gmbr kaku(still picture) tapi gmbr dari video..aku rasa benda ni ade la musuh diorang (ella dan jojie) yang wat..orang kata dlm duinia ade pelanduk 2 serupa..maybe org yg dlm video 2 ‘pelanduk’ ella n jojie ;)

    Ajet says: kuang..kuang..kuang…bukan 2 tapi 7 pelanduk seqhupa…heh..heh..heh…pandai sungguh depa yg buat video tu chaqhi 2 “penanduk” tu no….cooo…baaaa…aannnnn. :)

  3. Boleh ka video di super impose??? Kalu bukti tu gambar, mayb la.. Ni video.. Hmm… Ape pun, kalu ini fitnah, harap2 yang sebar tu, kene la nanti dengan Tuhan..

    Ajet says: Berani buat berani tanggung. Jawabla di akhirat nanti. Moga depa cepat bertemu jodoh ;)

  4. noorziana

    so far, aku percaya ella tak buat benda2 mcmtu.. tp tak taula kan.. allah lebih mengetahui..

    • din

      ejaan pon slh r minah………………………………………………….ALLAH…………………………………………………………………………………………….bkn allah…………………………….

  5. raduan

    Kalau takut kena fitnah jangan bagi ruang untuk orang fitnah,
    Itu je…

  6. mis3fa

    orang kata rambut sm itam.. ati lain2..

    Ajet says: sekarang ni rambut pun dah tak sama hitam lagi. Hati..? Apatah lagi! :)

  7. stanley-saratok-melaka

    apa lah manusia…klu tak laku pun jgn lah buat benda yg bkn-bukan…klu nak buat pandai-pandailah simpan…cuba lah sorok kan muka dengan seluar dalam ke…baju dalam ke dan byk benda yg dalam-dalam,termasuklah yg dlm video tu……..

  8. elos1261

    ish..ish..ish…x patut

  9. Hi there, I discovered your web site by means of Google while searching for a comparable matter, your web site
    got here up, it seems to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

    Hello there, simply became alert to your blog via Google, and found that it is truly informative.
    I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful for those who proceed this in future.
    A lot of folks might be benefited out of your writing. Cheers!

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s