Seks Tak Kira Tempat

Kalau kita lihat kat mana-mana pun ramai sesangat bebudak Melayu yang berpeleseran, melepak-lepak kat pusat beli belah dengan pakaian yang menjolok mata…dah tu pulak…dengan perangai yang tak tahu malu langsung. Kalau yang bercouple tu..tak segan silu berpeluk-peluk depan orang ramai..berbalas ciuman….pernah sekali tu aku dalam bas dari Sg Petani nak pi Aloq Setaq…Masya-Allah…malunya tak tau nak habaq…tapi tak pa lah..nak habaq jugak. Ada satu couple ni kat seat belakang….depa ingat semua penumpang dalam bas masa tu buta kotttt….takkan dalam bas pun nak buat aksi-aksi gomoi babi….yang si pompuan ni asyik tersenyum simpul…seronok la kot dada dia kena ramas dengan dia punya balak….tak malu betui la…dah la aku masa tu berdiri mengadap depa..lagi mengada-ngada la depa punya aksi….terlentuk sana, terlentuk sini….aduiiihhhhh membaqha abis….pompuan tu siap bertudung litup labuh ke dada…apa lagi sedap la tangan balak dia merayap kat dalam badan dia….

“Hoi….. babi betoi hang pa ni no, menatang sungguh penghangai hang pa! Tak tau malu punya betina”. Ayat tak betapih keluaq dhaghi mulut aku.

“Kalau hang pa tak tau malu, oqhang lain yg nak temuntah tengok peqhangai hang pa! Kalau nak buat benda tak senonoh, hang pa pi buat kat kandang babi nu.. setannnn..” Aku dah tak boleh nak kawai panas baran aku lagi.

Aku minta pemandu bas tu beqhenti kat tepi dan halau depa tuqhun kat tepi jalan. Kalau ikut hati mau aku sepak teqhajang saja dua ‘ekoq babi’ tu.

Masya-Allah…Nauzubillah….orang lain pun bercinta jugak..tapi tak kan sampai nak menggadai maruah diri macm tu sekali..depan oqhang qhamai pulak tu…. tu depan oqhang qhramai.. kalau depa berdua… apa yang depa buat agaknya??……hancussssssss

nak habaq sikit la… kita kalau nak bercinta bukan tu caranya.. kalau lelaki yang betui-betui sukakan kita dia tidak sekali-kali nak menyentuh kita sesuka hati…sejahat manapun lelaki….dia akan memilih isteri yang baik bila dah sampai seru nak kawin…betul dak kaum adam???? ….jadi.. kaum hawa sekalian…jangan mudah nak serah mana-mana bahagian tubuh untuk ‘diekplore’ oleh kekasih hati, balak, buah hati, pak we, dan yang sewaktu dengannya melainkan pada suami yang sah…..betui dak???

kalau dah tak tahan sangat .. cakap kat family yg kita nak kawin…. leh kurang xtvt maksiat yg tak bertepi tu…  tu pun dah boleh tafsir dah remaja Melayu macam mana kan?? takkan nak buktikan cinta dan sayang kat pak we sampai kena serah body….tu melampau setan namanya…..kalau dapat pak we mcm tu tinggal ja..banyak pria lain yg menanti..betui dak??

Aku pun bukannya baik sangat…tiada insan yg sempurna di sisi Allah kan?? tiap-tiap manusia punya nafsu…. kalau nak bercouple silakan.. tak salah.. tapi jagalah dan peliharalah maruah diri kita seadanya…. maruah diri kita adalah maruah keluarga kita…. kitakan orang Melayu.. penuh dengan adab sopan santun…. tapi sayang buah kepayang….. sekarang ni ramai remaja Melayu yang tak sopan langsung….

Aku ada banyak lagi cita menarik mengenai couple Melayu yang tak tau malu ni…apa pun nanti aku cite lain…kalau sesapa nak beri komen silakan….

“JANGAN BIARKAN NAFSU MENGUASAI DIRI KITA… SEBALIKNYA KUASAILAH NAFSU KITA DARIPADA IA TERUS MENGUSAI KITA”

About these ads

10 Komen

Filed under anak, anugerah, derhaka, gadis, gambar lucah, hantu, iktibar, lelaki, maksiat, melayu, moral, panduan, tragedi, wanita

10 responses to “Seks Tak Kira Tempat

  1. Ajet, auw kem salam kat hang. Dier “geram” tengok misai hang kat header tuh. Aku tolong sampaikan jek. Ekeke.

    Ajet says: Auw…papa tak rela you…

  2. hmm..memang remaja melayu sekarang makin teruk..xreti nak malu..xtau nak kata la..kalau aku jadi ibu bapa pun risau dibuatnya..bukan kita xjaga diorg tapi kalau diorg dah keluar, kita sendiri xblh nak halang lagi.. :(

  3. khairulnizambakeri

    Ajet rawks!

  4. neo qizneaz

    salam sejahtera kpd semua…
    actually aku pun pelik dgn remaja skang..aku pun teenager jugak, tapi alhamdulillah aku boleh jaga diri aku dgn baik..so, guys, mati tak kira bila..jadi bertaubat lah selagi ada asa di hati korang k..semoga kita semua tak kiralah remaja , dewasa or orang tua sentiasa mendekatkan diri kepada-Nya..Amin..

  5. sallahuddin al-ayubi

    huih……..pueh ati buleh kata macam tu….aku pun dah lama nak keluaq ayat macam tu..tapi aku takut depa penampaq aku…lekang taik tlinga.tapi aku cakap slow ja dgn org mcm tu..lebih kurang mcm ni la ayat aku..”abang dan kak,kiri kanan tu on duty.depa dah lenguh catat resit dosa tu.nak tempah oven baru kat akhirat ka?” aku dah bersedia untuk ditampaq masa tu.tp depa phm la…tequih bqenti xtvt depa.aku pun lega…kalau tak,makan tapak tangan la aku….apa-apa pun,hang memang beqani la………

    ajet says: tahniah jugak kat hang pasai beqhani…oqhang macam ni tok sah dok biaq..kena tegoq apa yg patut. amal makruf nahi mungkar..

  6. faw

    ape nak jadi anak melayu zaman sekarang???

    Ajet says: Melayu mudah lupa…….

  7. AZA91

    anak sapa tue heh memalukan mak bapak toi!!!!!!!!!doi penAt jark mak dea ngandong kan dea tp dea laeyh wat camtue…alamak!!!!!!!!halaweyh!!

  8. alai

    assalamualaikum…

    erm..skrg dah tak tau nak fkr yg mn ok n tak,zaman dah moden,soal dosa pahala dah jadi no-2…inilah kemajuan tapi hakikat ini adalah satu kemusnahan pada kita dan negara..bayangkan negara yang semakin banyak hala tuju ini di kemudi oleh anak2 yang tidak bermoral..rosaklah apa yang diperjuangkan
    tanpa kita sedar semuanya bermula hari ini dan berakhir jg hari ini andainya kita hanya bercakap dan menuding sapa yang bertangjawab..bila semuanya akan berakhir?

  9. lela

    assalamualaikum…
    hai..semua salah dr kita yg kat umah jg,makbp sibuk cr duit smpaikan tak tau apa dah jd dgn anak,kena sibuk jg dgn anak walaupun dorang ni dah besar,kdg2 kita ni ambik mdh je,lepaskan suma tgjwb kat sekolah,mn leh mcm 2..satu lg kita org tua ni kena bg tauladan yg baik jg dari pakaian hinggalah sikap 2 sendiri,kalau dah dpn bebudak pun bermesraan 2 dah kes melampau..bebudah ni dr kcik lg dah tgk dan akan jdkan cth apa yg dia tgk,jd kita renungkan bersama k

    wassalam…

  10. jowie

    dunia semakin beubah.. aku dpt raseknnye dr pndangan.. aku dpt rsekn dr telinga,aku dpt rskn dr dlm air,aku dpt hidunye dr udara. kite smakin leka dgn hidangan2 segelintir manusia yg ingin memusnahkn pegangan manusia sejagat, tdk kira bgsa,agama,mahupn negara.. lihatlah kehidupan dunia d skeliling anda…

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s