Aku Ingin Berhijrah Lagi

Assalamualaikum. Maaf sudah begitu lama aku tak update blog ni. Aku sangat sibuk kebelakangan ni. Sebenarnya aku dalam persiapan untuk memulakan perjalanan menjejak ‘cahaya baru‘ dalam kehidupan aku.

Aku ingin berhijrah sekali lagi.

Kemana pula kali ni ya? Hijrah kemana? Kenapa pula kali ini? Ini hijrah kali yang ke berapa? Apa pula cerita kali ini!

Mulai 16 hb Disember 2007, aku akan memulakan episod baru dalam perjalanan kehidupanku. Aku akan mula meneroka dunia baru yang tidaklah begitu asing bagi diriku.

Dunia baru bagaimana pula kali ini? Nantilah aku akan sambung pada 16 hb Disember 2007 nanti.

4 Komen

Filed under anugerah, iktibar, jutawan, Keagungan Allah, lelaki, moral, suami

4 responses to “Aku Ingin Berhijrah Lagi

  1. Ai ajet, awatlah hang nak tunggu sampai 16hb pulak…la ni hang boleh bagitau aku kan? tak sabaq rasanya aku nak tunggu time tu…lama sangat……la ni hang bagitau aku sorang ja boleh tak? hehehe…

    Ajet says: Sabaq la chek no.

  2. Benci betul aku baca entri perahsia gini. Haha.

  3. khairulnizambakeri

    Aku pun! Haha.

  4. Oh…Di sini rupanya uncle ajet… Sudah setahun (2008) masih menghilang kah?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s